Upisi i članstvo

Član Mačevalačkog kluba Zagrebačka škola mačevanja može postati svaka osoba koja se želi aktivno baviti mačevanjem, te prihvati uvjete članstva (pridržavanje klupskih pravila, ispunjavanje obaveza – treniranje i natjecanja prema programu kluba i plaćanje članarine). Prihvaćaju se djevojke i mladići, djevojčice i dječaci, do 18 godina starosti. Za starije od 18 godina, kandidati dolaze na “listu čekanja”, a grupa za trening će biti formirana uz uvjet da ih se javi barem šestero (6). Članovi kluba mogu biti i strani državljani, ali će se za natjecanja primjenjivati pravila Hrvatskog mačevalačkog saveza (ne mogu nastupati na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske, a na ekipnom samo jedan stranac po disciplini). Za treniranje je potrebna potvrda o zdravstvenoj sposobnosti koju izdaje športska ambulanta.

Ako namjeravate pristupiti klubu i želite dodatne informacije, najbolje je da nas posjetite na treningu u zagrebačkom Domu sportova, Trg Krešimira Ćosića 11.
Možete se najaviti putem naših stranica tako da ispunite priloženi upitnik, a u odgovoru ćemo vam predložiti kada je najpogodniji termin za posjet treningu i dogovor.

Komentiraj